Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Hasselt

Kattegatstraat 1, Hasselt, 3500 Belgium  Routebeschrijving

inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:  18

E-mail: info@hihasselt.com

Contact opnemen met de receptie: 32-11-242200

 

Een hotel naast de haven in hartje Hasselt

Modern hotel in Hasselt met gratis WiFi, een brasserie en een mini gym.

Holiday Inn ® Hasselt ligt midden in het centrum van de stad. Op 10 minuten wandelen ligt Hasselt station. Hotelgasten kunnen parkeren aan verlaagd tarief. De luchthaven van Brussel ligt op 50 minuten rijden en de luchthaven van Luik ligt op slechts 35 minuten afstand.

Om de hoek ligt het Modemuseum Hasselt met collecties uit de 18e eeuw tot heden. Op vijf minuten afstand ligt het Jenevermuseum waar je deze nationale drank kan degusteren. Of wandel langs kersenbomen en koi vijvers in de Japanse Tuin, op 20 minuten wandelen. Tegenover het park, vind je de Ethias Arena en Grenslandhallen, waar internationale concerten en events plaatsvinden.

Hier voor het werk? Host maximaal 250 personen in de vijf vergaderruimtes met daglicht. Catering is op aanvraag beschikbaar en er is gratis Wi-Fi in het hele hotel.

Geniet van het uitzicht op de stad of het kanaal in de stijlvolle kamers van dit gastvrije hotel, waar kinderen gratis verblijven en eten. Begin de dag met een ontbijtbuffet in moderne Brasserie De Boulevard, en geniet van traditionele Belgische gerechten of Starbucks koffie. Ontspan in de mini gym of sauna sessie alvorens te genieten van een drankje aan de bar.

Faciliteiten en services

Kinderen eten gratis
Kinderen eten gratis
Parkeren
Parkeren
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen
Wi-Fi inbegrepen
Wi-Fi inbegrepen
Holiday Inn-hotelkamers

Comfortabel uitrusten en nieuwe energie opdoen

U zal zich onmiddellijk thuis voelen in onze stijlvolle kamers, waar u kan genieten van een uitzicht op de haven of het Molenpoortplein. U kan gebruik maken van WIFI of genieten van een film op onze flatscreen televisietoestellen.

 

eten in het holidayinn hotel

Genieten Heerlijke gerechten

U geniet van een uitgebreid koud en warm ontbijtbuffet in Brasserie De Boulevard. Een kindermenu is beschikbaar, alsook een heerlijke Belgische keuken. Vergeet zeker niet een Belgisch biertje te drinken op het terras met zicht op het water.

 

Kinderen eten en verblijven gratis

Kinderen verblijven en eten gratis Gratis!

Kinderen tot 17 verblijven gratis wanneer ze de kamer met hun ouders delen. Maximaal 2 kinderen tot 12 per volwassene kunnen gratis bestellen van de kaart met hoofdgerechten in een Holiday Inn®-restaurant op locatie. Maximaal 4 kinderen per eetgroep.

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.